Forside

Fra Wiki

Skift til: Navigation, Søgning
Pal.png
Velkommen til Tribal Wars

Tribal Wars er et online spil, der foregår i den tidlige middelalder. Hver spiller starter spillet som leder af en lille landsby, hvor der stræbes efter magt og storhed. Under dit lederskab vokser din landsby, og som din produktion stiger, vil handlen blomstre.

Du er ikke den eneste til at udvikle din landsby. Alle omkring dig stræber efter det samme mål: at blive kraftfuld. Tropper kan rekrutteres og landsbyer kan overtages eller plyndres.

Undervejs kan du møde andre spillere, du kan blive medlem af en stamme, og sammen kan i give hjælp, støtte og koordinere angreb.

Langsomt men støt vokser din landsby og bliver stærkere, nye enheder udforskes, og efter en vis tid... er det tid til at erobre andre landsbyer.

Denne Wiki er designet til at hjælpe dig i din kamp. Du kan finde de regler, drift og mekanismer som Tribal Wars indeholder.

- Denne Wiki er ikke beregnet til at modtage spørgsmål om spillet. - Spørgsmål vedrørende spillet kan stilles i vores Forum. - Husk at læse reglerne før du posterer på forummet.


Indhold


Facebook Trailer Youtube TW Support