Fra Tribalwars Wiki DK
Skift til: navigering, søgning

Forumregler


Tilbage til Forside

Dansk / Skandinavisk
Som alle andre aspekter af spillet, er dette forum kun på dansk og skandinavisk. Begræns venligst andre sprog til velkendte (eller oversatte) korte quotes eller sætninger, og brug det kun, når det er passende i situationen.

Manerer

 • Behandl venligst hinanden med respekt og forbliv venlige. Glem ikke, at der er folk af forskellige aldersgrupper og med forskellige spil ’know-hows’. Forbliv derfor tålmodig hvis der dukker spørgsmål op, som du synes er ”dumme” eller ”barnlige”. Du må gerne bruge taktikker til at provokere dine modstandere under ’Politik og Propaganda’ forummet, så længe taktikkerne er spilbaseret.
 • Personlige fornærmelser er ikke tilladt nogen som helst steder i dette forum, eller i ’andre’ private formater. Vær venligst sikker på, at alle fornærmelser eller ’opildninger’ er strengt spilrelateret. Enhver ’Virkeligt Liv’-relaterede fornærmelser vil blive strengt straffet.
 • Brugere må ikke udgive sig for at være Moderatorer. Forsøg på at opføre sig som en, er forbudt og vil udløse en advarsel.
 • Lad venligst være med at hælde benzin på bålet, og lad være med at postere indlæg i tråde der næsten åbenlyst bliver slettet. Indlæg som ’Jeg nåede det før den bliver låst’ er forbudt.
 • Spillere har heller ikke tilladelse til, bevidst, at provokere Moderatorer. Indlæg som er lavet for den grund, at skabe en personlig konflikt imellem brugere og personale, vil blive slettet og skaberen vil blive straffet strengt.
 • Spillere som bevidst handler imod opbygningen af et samfund, vil blive nægtet adgang til disse fora.

Posteringer
Før du posterer, vær da venligst sikker på, at det du posterer, er inden for forummets regler. Hvis du ikke er sikker, kontakt da en Moderator.

Posteringsprotokol

 • Undgå dobbelte indlæg! Hvis du har adgang til både ‘Edit’ og ‘Multi-quote” knapperne, så brug dem.
 • Genlæs venligst dine indlæg før du sender dem for at undgå fejl. Din tekst bliver muligvis læst af flere hundrede spillere, så vær sikker på at det er forståeligt.
 • Vær økonomisk med quotes! Quote kun de relevante dele, så indlæggene ikke bliver unødvendigt lange, og folk ved hvilke dele du henvender dig til.
 • For at undgå gentagelser af argumenter, specielt i lange diskussioner, skulle du altid læse hele emnet før du posterer indlæg.
 • Vælg venligst passende titler når du skaber et emne. Venligst undgå ukomplette eller opmærksomhedssøgende navne, da de anses for uønskede og irriterende. Titler som ”spørgsmål”, ”hjælp”, ”lol” osv. skal også undgås.

Offtopic Posteringer
Venligst postér svar/spørgsmål som er relevante og refererer/henvender sig til trådens emne. Hvis du ikke kan postere et indlæg med et ordentligt svar, er det bedre slet ikke at sige noget. Dette gælder især for en-ords-indlæg som “lol”, “rofl” osv.

Indlæg med billeder
Det er tilladt at postere indlæg med billeder uden nogen tekst/kommentar, så længe de åbenlyst tilhører emnet af tråden. Billeder er begrænset til maksimum størrelse af 640x480 pixels. Hvis du ønsker at postere noget større end det, vedlæg i stedet et link til billedet eller læg det i en Spoiler, i stedet for at postere det direkte.

Poster i det rigtige forum
Tag venligst et øjeblik før du posterer et nyt emne, og vær sikker på at det er i det rigtige forum, så Administratorer ikke behøver at flytte det senere.
Vær venligst opmærksom på, at nogle underforum har ekstra regler. Læs dem før du posterer.

Undgå gentagende emner
Vær venlig at undersøge, at der ikke allerede er et lignede emne, før du opretter et nyt.

Spam/Multi-indlæg
Det er ikke tilladt at spamme tråde, eller oprette tråde til dette formål. Det er ikke tilladt at lave multi-indlæg (det er, når der oprettes et indlæg, lige efter et andet indlæg fra samme bruger). Brug i stedet "Edit" i det forhenværende indlæg, og skriv evt. EDIT:, så folk kan se, at du har tilføjet noget mere siden sidst.

Grammatik/stavning
Det er ikke tilladt at irettesætte en anden bruger vedrørende grammatikken/stavningen. Hvis grammatikken/stavningen af en bruger er så slem, at indholdet bliver usammenhængende eller forvirrende kan du bruge ”Anmeld indlæg” funktionen og en Administrator eller Moderator vil tage sig af det.

Ekstremt Indhold
Alt der anses som politisk, ekstremt, pornografisk, ulovligt eller usmageligt, på nogen som helst måde, er forbudt i dette spil, hvad enten det er posteret eller refereret til. Racistiske eller etnisk nedsablende kommentarer er forbudte, selv hvis det er sagt i sjov. Nævnelse af stoffer er tilladt, men kommentarer der indeholder noget om brugen af stoffer, eller fremmer brugen af stoffer er strengt forbudt. Venligst notér, at bruge stjerne som karakterer i f.eks. “f*ck”, ikke gør det til et mindre bandeord. Det er stadig komplet forståeligt og stadig forsætligt offensivt, og er derfor forbudt i alle former. Dette er ligeledes tilfældet for akronymer som GTFO eller STFU. Betydningerne er kendt og afhængigt af sammenhængen, stadig ugenstridigt offensivt.

Copyright
Brug ikke nogen former for copyright materiale i dine indlæg.

Anmeld Indlæg
Alle medlemmer har rettigheden til at anmelde indlæg af andre medlemmer i forummet. Funktionen skulle kun blive brugt til at rapportere indlæg som bryder reglerne, og skal følges op med en grund til systemet. Efter anmeldelsen er blevet sendt, vil den blive undersøgt af en Moderator. Misbrug af funktionen er forbudt og overtrædere vil blive advaret eller – i de værste sager – bannet.

Forum Raids
Det er strengt forbudt at bruge Tribal Wars forummerne til at reklamere eller organisere raids imod andre forummer. Overtrædelse af denne regel vil resultere i generøse bans.

Links
Brugerne er ansvarlige for at sikre, at de sider de linker til, ikke indeholder materiale som krænker forumreglerne. Indhold i links, der overtræder forumreglerne er strafbart.

Klager om andre spillere

 • For at rapportere brud på reglerne af en spiller i spillet, brug da Support systemet. Opret ikke klageemner i forummet.
 • Enhver reference til Bans i spillet, Ban diskussioner eller snyd er forbudt. Venligst notér, at dette også gælder reklamer for snyd (f.eks. tilbydelse af Plus Point for en service i spillet).
 • Tribal Wars Teamet vil agere med diskretion i alle situationer. Dette er til, for at bibeholde privatheden der står imellem Teamet og spillere, og vi forventer, at den privathed også bliver opretholdt af spillerne.

Signaturer og Avatars

Avatars må ikke overskride 80x80 pixels. Animerede billeder og links med refererings-ID’er er ikke tilladte.

Signaturer
Signaturer må ikke overskride 700px i bredden og 80px i højden. Dette er den maksimale størrelse for hele signaturen, ikke for individuelle komponenter. 2 Billeder af 80px i højden og ovenover den anden (= 160px) er derfor ikke tilladt. Enhver kombination af enheder som overskrider en total af 700px gange 80px er ikke tilladt og vil blive straffet.

Forneden er der en liste af højdeværdierne i pixels, som vi har tildelt de forskellige enheder din signatur må indeholde:

En linje af normal størrelses tekst (størrelse 2) = 15px
En linje af lille tekst (størrelse 1) = 10px
En blank linje = 15px
En bb-kode quote (1 linje) = 65px
En bb-kode quote (2 eller 3 linjer) = 80px
Spoiler = 65px
Et billede = ligegyldig hvilken højde den har (kan ses ved at højre-klikke på den og vælge egenskaber)
Forum emotes = 15px

Notér venligst:

 • Enheder som ikke er nævnt i det ovenstående må ikke bruges i din signatur.
 • Animerede billeder af enhver slags er forbudt; dette betyder også animerede emoticons.
 • Quote generatorer er ulovlige.
 • Reglerne som omfatter indholdet af indlæg (se ovenover), gælder også indholdet af signaturer. Dog er vi meget strengere når det gælder billeder som indeholder seksuelle referencer eller bibetydninger i signaturer.
 • Signaturer i Spoiler Tags må ikke overskride 700px i bredden, ej heller 300px i højden.
 • Alt indhold i en Spoiler skal holdes til reglerne (posteringer og signatur reglerne), undtaget at det er tilladt, at have det højere end 80px.

Straffe

 • Brud på de nævnte regler vil normalt lede til en første advarsel.
 • Oprettelsen af andre konti for at undgå blokeringen af forumkontoen er ikke tilladt og vil blive straffet.
 • I meget ekstreme tilfælde kan en permanent Ban af en konto blive tildelt i forummet og i spillet, hvis konstante undvigelser af et Ban opstår.
 • Vi vil gerne minde dig om, at hvis du er blevet bannet, betyder det at du er bannet fra at postere indlæg i ethvert medie. Hvis du derfor opretter en ny konto for at postere indlæg, eller du får en anden til at postere indlæg for dig, er begge strafbare og vil blive pålagt ekstra straf.
 • Moderatorerne har rettigheden til at ændre eller slette posteringer og lukke emner. Følg venligst deres instrukser. Diskussioner omkring deres opførsler skal holdes til Support systemet.
 • Enhver klage eller kritik angående moderationer, skal blive hørt igennem Support systemet. Hvis du tror, at din forespørgsel angår en stor del af samfundet, kan du oprette et emne i ”Generelt” forummet, og skal skrives i en ikke-provokerende og velovervejet måde.
 • Argumenteringer imod Tribal Wars Teamet, der overtræder disse regler vil blive straffet, og emner, der søger at skabe eller forværre eksisterende problemer vil blive slettet.
 • Hvis du lægger mærke til, at dit indlæg eller emne er blevet slettet, så er det blevet fjernet for en god grund. Lad venligst være med at genoprette det. Hvis det behøves, kan du kontakte Moderatoren som gjorde det via PM, og spørge hvorfor det blev fjernet.
 • Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til at banne, straffe eller forbyde spillere, selvom de ikke har overtrådt de anførte forum regler.

Andet

Brug af private beskeder (PM)
Samtaler, diskussioner og argumenter imellem 2 personer skal holdes til privaten. Venligst brug PM systemet i dette forum, eller brug andre applikationer (f.eks. IRC, Skype, osv.). Der må IKKE posteres samtaler fra IGM's i forummet, med mindre det er rent spilmæssigt og indeholder en anstændig tone.

Reklamering
Emner og/eller indlæg som er oprettet for den eneste grund, at reklamere for andre websites uden forbindelse til Tribal Wars er forbudte. ”Refererings-ID’er” og links til forbudte spil (f.eks. links til en torrent, som indeholder et købespil) er specielt uønskede. Diskussioner angående andre spil er tilladt.

Hvis du er usikker på, om noget er imod reglerne eller ej, så kontakt en Moderator før du fortsætter! Vi vil fortælle dig så snart som muligt, om det er tilladt på forummet eller ej.