Plus Konto

Hop til navigation

Plus Konto

Tilbage til Forside

En Plus Konto kan give dig mange fordele i spillet, og vi forklarer dig herunder, hvilke fordele du kan få.

Byggekø

Med en Plus Konto er det muligt at sætte flere bygninger i kø, end den ene ekstra man er vant til. Med denne funktion kan du bedre udnytte din hovedbygning. Det betyder at du kan bruge din hovedbygning til fuld kapacitet.

Building order.jpg

Kortstørrelse frit justerbart

Kortet kan udvides fra sit normale 7x7 til 15x15. Med det kan du få et langt bedre overblik over dine omgivelser.

Map size.jpg

Landsbyoversigt

Status for bygninger, enheder og forskning vises i landsbyoversigten. Du kan også se dine egne troppebevægelser i landsbyoversigten, så du ikke længere behøver at se efter på forsamlingspladsen.

Village overview.jpg

Markér spillere med farve og angrebssymboler

Du kan markere spillere på kortet med forskellige farver. Dette gør det muligt at skabe et bedre overblik over venner såvel som fjender. Takket være et lille symbol på kortet, kan du også se hvilke byer du er ved at angribe.

Color villages.jpg

Kvik Bar

Under den normale menu bar, vil en anden bar nu blive tilføjet (Kvik Bar). Du kan selv tilføje links til denne bar, og du kan også hurtigere skifte imellem bygningerne ved at bruge dem, som allerede er tilføjet.

Andre oversigter er tilgængelige

Kombineret: Oversigt af produktion, forskning og tropper Tropper: Oversigt af tropper i dine egne landsbyer Flere oversigter: Kommandoer, indkommende, bygninger, forskning og grupper

Overview combined.jpg

Flere forskellige oversigter over landsbyer

Med landsby-pilene kan du hurtigt skifte mellem dine landsbyer. På forsamlingspladsen kan du se, hvilke landsbyer du har angrebet, og du kan oprette lister over favoritter for at gøre målmarkeringen lettere.

Village navigation.jpg

Kortinformation

På kortet kan du se moral og afstanden til landsbyen du markerer. På dine egne landsbyer, kan du se råstoffer, tropper i byen, handelsfolk og indbyggertal. Du kan også se hvornår du sidst angreb byen, og om angrebet var en succes.

Politisk Kort

På det politiske kort kan du se hvilke arealer som tilhører dig og din stamme.

Political map new.png

Notesblok

Du vil have en notesbog så du kan gemme informationer og planer sikkert.

Våbenskjold

Du kan uploade et personligt våbenskjold som vil blive vist i din profil. Hvis du er stammeleder kan du også give stammen et våbenskjold.

Rekrutter

Du kan lægge rekrutteringsorden i alle landsbyer på samme tid.

Mass recruitment.jpg

Inaktivitet

Konto med en aktiv Plus Konto vil ikke blive slettet på grund af inaktivitet.

Reklamefri

Som Plus Konto bruger, støtter du Tribal Wars direkte. Derfor er du fri for bannere og reklamer i spillet.

og meget mere...

Du kan sende beskeder til alle i din stamme, se om et angreb blev en succes, få nyttige links i simulatoren og du kan se om dine venner er logget på. Med hver Plus Konto støtter du også udviklingen af "Tribal Wars".