Fra Tribalwars Wiki DK
Skift til: navigering, søgning

Markedet giver dig muligheden for at bytte råstoffer med andre spillere, og levere råstoffer til dem

Fri Handel

Den frie handel foregår når du ønsker at levere råstoffer til din egen landsby eller til en ven. Tidspunktet for hvornår det er muligt at sende frie råstoffer er afhængigt af dit starttidspunkt på verdenen.

Send råstoffer

Udbygger du markedet yderligere, så forhøjer du også antallet af handelsmænd, hvilket tilsvarende forøger råstofmængden som dine handelsmænd kan flytte.

De frie forsendelser er i begyndelsen af en verden for det meste deaktiveret. Grunden til dette er for at hindre overdreven forsendelse af råstoffer fra multikontoer.

Afsending af råstoffer til en spiller du ikke selv er i stamme med er for det meste ikke muligt. De verdener hvor det er muligt at lave frie forsendelser til ukendte spillere er kun ældre verdener. Når du vil handle råstoffer med en ukendt spiller, så er det bedre at lave et handelstilbud. Så har du også en sikkerhed for at råstofferne også ankommer hos dig.

Handelstilbud

Ud over frihandelen, så er der også byttehandler på markedet. Der kan du enten oprette dine egne tilbud og vente på at nogen tager dem, eller kigge efter muligheder der allerede er oprettet. Hvis du accepterer et tilbud eller selv opretter et der bliver accepteret, så sker resten automatisk. Råstofferne kommer således frem af sig selv. For at sætte et tilbud op, så skal du gå ind på markedspladsen, vælg "Egne tilbud" og opret et eller flere tilbud. Med indstillingen "Antal af tilbud" kan du opsætte det samme tilbud flere gange. Denne funktion er nyttig når du vil bytte store mængder råstoffer, da også mindre spillere kan tage dele af det tilbud.

Den maksimale rate i en byttehandel er 2:1. Det vil sige at du kan maks bytte 2.000 Træ for 1000 Ler.

For at acceptere tilbud fra andre spillere, så skal du i markedspladsen klikke på "Andres tilbud". Der kan du nemt søge efter tilbud fra andre spillere og acceptere dem direkte.

Accepter tilbud