Fra Tribalwars Wiki DK
Skift til: navigering, søgning

Spilregler


Tilbage til Forside

§1) Én konto pr. spiller

Hver spiller har kun tilladelse til én konto pr. verden, ud over dem man kontorepræsenterer.

At dele sit kodeord med en anden spiller, på enhver af de verdener der spilles på, er forbudt. Lovlige metoder til at overtage en ny konto på samme verden kan findes her.

Eksempler:

 • Viden om, opbevaring af, eller spørgen om kodeord til andre konti på verdener, hvor du spiller er 100% forbudt. Hvis en anden spiller sender dig deres kodeord skal du altid rapportere det; ellers risikerer du, at din egen konto bliver bannet.
 • Det er tilladt for flere personer at spille sammen om en konto, forudindtaget at de ikke har adgang til andre konti på samme verden.
 • Du må IKKE logge ind til andens konto ved at bruge den anden spillers kodeord, på enhver af de verdener, hvor du spiller, selvom det er et familiemedlem. For at få tilladelse til at gå ind på en anden spillers konto, skal de bruge kontorepræsentation funktionen.
 • Det er strengt forbudt at tiltvinge sig adgang til en konto. Forfejlede forsøg på en anden spillers konto bliver registreret, og vil blive straffet med dybeste alvor.
 • Det er forbudt for mere end én spiller at være logget ind til en konto på samme tid.

§2) Spillere som deler en Internetforbindelse

Definitioner for denne regel:

Samspil - Sende angreb, hjælp eller ressourcer til en spiller på samme forbindelse.
Koordination - Angribe, hjælpe eller transportere ressourcer til den samme spiller, fra 2 eller flere spillere som deler en forbindelse.

Denne regel gælder alle som deler en computer eller netværk med en eller flere spillere. Et delt netværk kan være en husstand, dit job eller skole. Alle spillere som bevidst og jævnligt deler en internetforbindelse (3 dage eller længere), er nødt til at tilføje hinanden ved at bruge Delt Internet funktionen.

Hvis i kun midlertidigt deler samme forbindelse (mindre end 72 timer), behøver i ikke at tilføje hinanden ved at bruge Delt Internet funktionen.

Hvis i har registreret en delt forbindelse er i aldrig tilladt at interaktere med den spiller som i deler forbindelse med. Koordination inden for en 3 ugers periode er forbudt hvis i deler en forbindelse. Dette betyder at mindst 3 uger skal gå fra datoen af den sidste kommando sendt af en spiller før en anden spiller på samme forbindelse kan starte med at sende kommander til den samme spiller.

Hvis i kun midlertidigt deler en internet forbindelse (mindre end 72 timer) er ingen samspil tilladt indtil 24 timer efter den delte forbindelse er afsluttet.

Eksempler:

 • Det er ikke tilladt at bruge en konto, på en hvilken som helst måde, der kan profittere en anden konto på samme forbindelse.
 • Spillere som deler en internet forbindelse må ikke angribe, supplere eller hjælpe hinanden, indtil 24 timer efter den delte forbindelse er blevet afbrudt.
 • Spillere som har registeret en delt forbindelse må ikke angribe, supplere eller sende ressourcer til den samme spiller inden for en 3 ugers periode.
 • Det er forbudt at bruge en tredje konto til at overføre ressourcer eller byer imellem konti på samme forbindelse. I så fald bryder alle 3 konti reglerne.
 • Spillere som deler en internet forbindelse har tilladelse til, at angribe forskellige spillere fra samme klan.
 • Spillere som midlertidigt deler en forbindelse må ikke angribe, hjælpe eller sende ressourcer til den samme spiller imens forbindelsen bliver delt, og 24 timer efter.
 • Det er forbudt at bruge en konto på jeres forbindelse, til at gøre gengæld* imod spillere, på vegne af en konto på samme forbindelse.

*Gengældelse

 • Gengældelse fra samme forbindelse er ikke tilladt. Dette er når du angriber en spiller, som allerede angriber en anden på jeres forbindelse, uanset delt eller kontorepræsenteret. Disse er nogle normale eksempler af, hvad der og ikke er tilladt. Venligst send en ticket hvis du har andre spørgsmål.
 • Hvis en spiller angriber dig, er det imod reglerne for andre spillere på samme forbindelse, at angribe nogen på dine vegne. Begge konti bryder i så fald reglerne.
 • Hvis du kontorepræsenterer en konto under angreb, må kun én af kontiene under angreb gøre gengældelse mod samme spiller.
 • Hvis du kontorepræsenterer en konto under angreb, er det kun kontoen som er under angreb, der må gøre gengældelse. Hvis du vil angribe spilleren som angriber den konto du repræsenterer, er du nødt til at vente 24 timer efter kontorepræsentationen er afsluttet.

§3) Kontorepræsentation

Kontorepræsentation er en midlertidig måde, at overvåge en andens konto imens de ikke kan logge ind. Når en spiller kontorepræsenterer en anden spillers konto, må der ikke være samspil eller koordination imellem enhver konti på kontorepræsentererens internet forbindelse, og i en 24 timers periode efter repræsentationen er slut. Dette inkluderer alle konti som bliver kontorepræsenteret af spillere på den forbindelse.

Det er ikke tilladt at repræsentere en konto, bare for at give den væk til en anden spiller. Konti som åbenlyst bliver givet væk til andre spillere vil blive bannet.

Spillere og repræsentativer er lige ansvarlige for handlinger af en repræsenteret konto. Vær sikker på, at du kan stole på personen du vælger som repræsentativ, eller hvis konto du selv repræsenterer.

En repræsenteret konto skal blive spillet for dens egen fordel. Det er ikke tilladt at misbruge den repræsenteret konto. Kontorepræsentativer der med vilje ødelægger eller seriøst skader en konto de repræsenterer vil blive straffet.

Vi vil straffe kontorepræsentativen, hvis vi kan se, at det var en klar intension, at ødelægge kontoejerens arbejde imod hans instrukser. Vi vil ikke være i stand til at reparere skader sket imod kontoen, så venligst vær sikker på, at du altid vælger en ansvarsfuld kontorepræsentativ. Konti der repræsenteres deler midlertidigt en forbindelse med repræsentativen, og andre konti på repræsentativens forbindelse. Derfor skal alle regler i §2 følges.

Eksempler:

 • Det er tilladt for dig at sende angreb og erobre byer med den konto du repræsenterer.
 • Det er aldrig tilladt at sende ressourcer til en anden spiller, fra enhver konto du repræsenterer.
 • Du må ikke skrive til en anden spiller, for at finde ud af om de er online, på vegne af en anden konto på samme forbindelse.
 • Det er ikke tilladt at bruge en konto, på enhver måde, til at profittere en anden konto på samme forbindelse.
 • En kontorepræsentativ må ikke angribe eller hjælpe den samme spiller fra sin egen konto, og fra den konto der repræsenteres, så længe den repræsenteres. Det er forbudt selv om der er mere end 24 timer imellem angrebene. Den samme spiller må kun blive angrebet når repræsentation har været slut i mindst 24 timer.
 • Konti som bliver repræsenteret af den samme spiller, må ikke samspille eller koordinere, imens kontorepræsentationen er aktiv og 24 timer efter.
 • Det er ikke tilladt at angribe, hjælpe eller sende ressourcer til enhver konto, som bliver repræsenteret på din internet forbindelse.
 • Det er forbudt at videregive troppe- eller bygningsinformation om en konto du repræsenterer.

Langtids kontorepræsentation

Permanent repræsentation af konti er imod reglerne. Konti som repræsenteres uden en ejer der kommer tilbage til spillet, betragtes som permanent repræsentation.

Hvis en kontoejer beslutter, at han/hun ikke vil komme tilbage til spillet, må kontoen ikke længere blive spillet af en kontorepræsentativ, og der må tages skridt til at afslutte repræsentationen (optionelt gives landsbyerne væk som gaver først). Ejeren skal altså give kontorepræsentativen lov til at afvikle byerne, og Support skal have besked om dette, så der ikke bannes for mulig pushing.

Er ejeren selv i spillet og beslutter sig for at stoppe, må kontoen ikke kontorepræsenteres blot for at afvikle landsbyerne. Det skal ejeren selv sørge for inden kontoen sættes til slet.

Hvis en konto har en ejer som kommer tilbage, og du ved hvornår ejeren vil være tilbage, er det acceptabelt at repræsentere den. Konti der er repræsenteret i meget lang tid er underlagt restriktioner.

Hvis en konto er blevet repræsenteret i 60 ud af 120 dage, vil kontoen blive til en "begrænset" konto. Kontorepræsentativen vil ikke være i stand til at angribe, hjælpe andre spillere eller sende ressourcer. Enhver konto repræsenteret i over 120 dage uden grund, kan risikere at få kontorepræsentationen fjernet af Support teamet.

§4) Sammenfletning af konti

Det er generelt tilladt for en spiller, at tillade en eller flere andre spillere at tage over kontoens byer uden en kamp, forudsat at spillets regler bliver fulgt. Byer skal stadig tages over ved at blive adlet; der er ingen måde at overføre byer til en anden konto. Konti på samme internet forbindelse må dog ikke sammenflettes. Dette omfatter konti, der tidligere har været spillet det meste fra samme internetforbindelse.

§5) Kommunikation

Fornærmelse af andre spillere og brugen af sprog i en misbrugende/krænkende sammenhæng er forbudt.

Vi accepterer ikke profiler, spillernavne, bynavne eller andre publikationer som Administrationen finder ulovligt, fornærmende, truende, misbrugende, virkeligt-liv-aggressivt, seksuelt, politisk ukorrekt, højreekstremistisk, religiøst fanatisk, racistisk eller på enhver anden måde upassende.

Reklamering af andre spil eller pengelavende sites, eller postering af links til upassende indhold er forbudt.

Phishing eller afpresning af spillere for kodeord på enhver måde er ulovligt. Spamming af andre spillere med fremsendte rapporter eller konstant post i spillet, kan blive set som misbrugende og er ulovligt.

Eksempler:

 • Det er tilladt at referere til en spiller som en begynder (noob), og til at kritisere deres måde at spille på ved at bruge et passende sprog.
 • Det er tilladt at afpresse en spiller for ressourcer ved trusler om, at de kan miste deres byer fra potentielle angreb.
 • Stammeledere er ansvarlige for deres stammes profil, forum, navn og forkortelse. Hvis nogen som helst del af en stamme er upassende, bliver lederen holdt ansvarlig.
 • Det er imod reglerne at udgive sig for, at være en del af Support eller Tribal Wars Teamet.
 • Det er forbudt at postere pornografiske links i profilen eller på et andet medie.
 • Racistiske, ulovlige, diskriminerende eller upassende navne vil med det samme føre til et ban.
 • Ethvert forsøg på phising vil blive strengt straffet. Dette inkluderer phishing for kontoinformation (som kodeord) og information i spillet (som antal af tropper).
 • Ved brug af ethvert bandeord, fornærmende sprog, eller for at være misbrugende imod ethvert medlem af Tribal Wars Teamet i Support systemet, er grund for komplet ban af din konto uden appel.
 • Vi beder spillere om ikke at bruge kontonavne som inkluderer hele deres emailadresse eller fulde navn, for deres egen sikkerhed.

§6) Pushing

Push konti er forbudte. En push konto er en konto som ikke bliver spillet til sin egen fordel, men primært til andre spilleres fordele. Konti som åbenlyst bliver brugt af push konti vil også blive straffet.

Eksempler:

 • Hvis du beslutter dig for at afslutte spillet, er det ikke tilladt at fortsætte med at spille din konto, primært for at hjælpe andre konti. Brugen af en kontorepræsentant for dette, kan ligeså resultere i et ban af repræsentativens konto.
 • Nedgradering af din konto for at fungere som en "moral tæsker" for en anden spiller er forbudt.
 • Hvis du modtager ressourcer fra en push konto skal du rapportere dette. Hvis du ikke rapporterer transporterne kan din egen konto blive bannet sammen med push kontoen.
 • At give små antal af landsbyer som gaver til venner er tilladt, forudsat at din konto stadig trives og gror.
 • Ved du, at en spiller benytter Push konto og selv proffiterer på dette, uden at melde det til Support, vil du selv blive straffet.
 • Det er forbudt at give landsbyer som gaver, og så adle flere landsbyer hvis ejeren af kontoen er ved at afsluffe spillet. At give landsbyer som gave fordi der relokaliseres er tilladt.
 • Ressource transporteringer er okay, men det er forbudt at sende ressourcer ud fra en konto som ikke gror eller bliver spillet. Så at sende ressoucer fra en konto der stopper er strengt forbudt. Arrangering for andre spillere at farme ressourcer på en konto som ikke bliver spillet er også forbudt.
 • Når en spiller stopper er det acceptabelt at sende kontoens tropper ud, så landsbyer kan blive givet som gave. Derimod, når en landsby bliver givet væk som gave, er det strengt forbudt at bygge tropper eller opgradere bygninger.
 • Hvis en spiller stopper og landbyerne gives væk som gaver, er det dog tilladt at tage mistede landsbyer tilbage og genopbygge muren/rally i landsbyer som bliver angrebet. Dette er den eneste undtagelse af de ovenstående eksempler.

§7) Kontohandel

Det er ikke tilladt at spille på konti for kommercielle grunde. Det er ikke tilladt at sælge, købe eller tilbyde konti eller dele af konti i bytte for Plus Point eller andre fordele. Handler som involverer mere end én spilverden er også forbudt.

Eksempler:

 • At tilbyde og sælge eller købe konti eller dele af konti (inklusiv tropper, ressourcer eller landsbyer) er forbudt.
 • Det er forbudt at tilbyde ressourcer for penge eller Plus Point.
 • Det er forbudt at tilbyde eller acceptere Plus Point for enhver service i spillet, såsom spionere på en anden stamme.
 • Det er tilladt at tilbyde din hær i bytte for ressourcer på samme verden.
 • Det er forbudt at tilbyde penge eller Plus Point som en belønning for angreb, hjælp eller ressourcetransportering til en anden spiller, eller til at spørge om betaling for de services. En belønning kan ikke blive tilbudt for enhver ting, der kan opildne angreb eller andre aktioner imod spillere (for eksempel en konkurrence om, hvem der kan få den største score af besejret modstandere).
 • Det er forbudt at afpresse andre spillere for Plus Point.
 • At tilbyde Plus Point for eksterne ressourcer (såsom scripts, grafikpakker osv.) er tilladt.
 • Hvis du er usikker om hvorvidt en konkurrence er tilladt, skal du altid sende en ticket til Support.

§8) Bots og Scripts

Tribal Wars skal kun spilles med en normal browser. Bots, browser add-ons og andre applikationer som automatiserer spilaktiviteter er forbudt. Alle Greasemonkey scripts er forbudte.

Plus Konto spillere har tilladelse til at tilføje godkendte Javascript kommandoer til deres kvik bar. Disse scripts er tilladt at hjælpe spillere med at gøre ting, såsom automatisk udfylde formularer (som tropperekruttering). Derimod må de ikke udføre mere end én aktion pr. klik.

Hvis du ikke er sikker på, om en script eller værktøj må bruges, skal du altid kontakte Support først. I tilføjelse til dette, holder vi denne tråd opdateret med alle de lovlige kvik bar scripts. Hvis du har et script som ikke er her, skal du sende en ticket for tilladelse eller spørge i script forummet før du installerer det.

Værktøjer er tilladt til at bruge vores verdeners data, forudsat de ikke forespørger mere end én gang i timen.

Eksempler:

 • Brugen af eksterne værktøjer (som http://www.twstats.com) er tilladt, forudsat at de ikke interagerer med spillet på nogen som helst måde.
 • Alle scripts i dette emne er blevet godkendt og kan bruges.
 • Det er udtrykkeligt forbudt at tilbyde enhver art af værktøj der efterligner Plus Konto funktioner.
 • Det er forbudt at installere enhver art af scripts som sender tropper automatisk med færre klik.
 • Det er forbudt at oprette, tilbyde eller bruge ethvert værktøj som automatisk sender information fra din konto i tilfælde at et angreb eller en anden event.
 • Det er forbudt at tilbyde eller bruge værktøjer som automatisk tilføjer information til kortet eller andre områder.
 • Det er forbudt at bruge ethvert script som fokuserer eller klikker "angreb" eller "hjælp" knapperne og/eller "ok" knappen på kommando konfirmationssiden. Det er noget som alle og enhver spillere må klare uden et script.

§9) Sprog

Tribal Wars er et internationalt spil, dog er denne version af spillet Dansk. Dette betyder at alle profiler, post, forum indlæg og andre publikationer skal være på enten Dansk, Svensk, Norsk eller Engelsk - Skulle du falde over en med en profiltekst du ikke kan tyde på grund af sproget, så bedes du informere Support.

Det er strengt forbudt at lave en stamme for kun én nationalitet eller sprog, og kan resultere i at stammen bliver ophævet.

De interne foraer skal også holdes i et forståeligt sprog, som minimum er Dansk, Svensk, Norsk eller Engelsk.

§10) Tekniske fordele

Brugen af enhver art af tekniske forbedringer, ændringer i Operativsystemer og/eller bugs i hardware, som har effekt på timing af angreb er strengt forbudt. Dette inkluderer også brugen af pakkegeneratorer og/eller pakkeforsinkelser. Alle angreb og hjælp af 4 kommandoer (kendt som toge) sendt løbende i en total tid af 149ms (milisekunder) eller mindre er forbudt. Alle andre guidelines i Regel §8) Bots og Scripts skal også følges.

Det er tilladt at time eller koordinere dine angreb fra forskellige landsbyer, eller fra samme landsby, til at lande på den samme tid, forudsat at ikke mere end 3 angreb blev sendt inden for 149ms.

Hvis du sender 4 angreb på under 150ms, skal du med det samme stoppe disse, og ingen aktioner vil blive taget imod dig.

§11) Masseforsendelse (IGM)

Rundskrivelsessystemet er ment som en værktøj for at spare tid, når der skal sendes en besked rundt med den samme tekst til flere modtagere.

Det er ikke tilladt at bruge dette system til at spamme andre spillere, eller sende nogen former for reklamer, som ikke omfatter Tribal Wars - Dette kan straffes med en Global udelukkelse fra spillet.

Eksempler:

 • Det er tilladt at sende stammerelaterede emner.
 • Det er ikke tilladt at sende porno, virus eller på anden måde diskriminerende links.

§12) Kontosletning / Udelukkelse

Udelukkelse og sletning af konti kan have flere årsager. Det kan skyldes, at du har overtrådt en af reglerne, men det vil dog altid give dig retten til at appellere din dom. Dog kan man regne med, at hvis ens konto har været inaktiv i mere end 14 dage, så slettes den automatisk.

Eksempler:

§13) Din Profil

Din profil beskrivelse skal forekomme på Dansk, Svensk, Norsk eller Engelsk - Det er dog tilladt at have tekst på alle andre sprog hvis bare teksten også forekommer på et af de tilladte sprog. Eksempler:

 • Det er ikke tilladt at have diskriminerende tekster i sin profil, tekster som enten er racistiske, eller perverterede på nogen måder.
 • Det er ikke tilladt at have nogen former for reklame for andre spil.
 • Det er ikke tilladt at have virus links eller anden form for skadeligt materiale i sin profil.
 • Det er tilladt at have links til "You Got Owned" materiale, så længe der ikke er tale om virus links.

§14) Diverse

 • Alt hvad du skriver kan blive brugt som bevis imod dig i en appel. Vi vil ikke acceptere det, hvis du senere siger at du bare lavede sjov.
 • At opildne eller narre andre til at bryde reglerne er strengt forbudt.
 • Hvis du finder en bug skal du med det samme rapportere det til Support. Gør du det ikke kan det resultere i en straf.
 • Inaktive konti kan blive slettet efter 14 dage.
 • Bannet konti vil blive slettet efter en 14 dages periode, i de fleste tilfælde.
 • Vi vil ikke refundere Plus Point til spillere som er bannet for at bryde reglerne.

Tilbage til Forside