Sikkerhed

Hop til navigation

Sikkerhed

Tilbage til Forside

Her får du nogle vigtige oplysninger om sikkerheden i Tribal Wars.

Din kontos kodeord vil blive gemt på en krypteret måde. Det er ikke muligt at dekryptere din adgangskode. Men der findes nogle måder, hvorpå andre kan få fat i dit kodeord:

• Du har valgt et kodeord som er nemt at gætte
  • Du har logget ind på din konto via en offentlig tilgængelig computer, og du har gemt dit kodeord på denne. Det er også muligt at nogen har kigget da du skrev dit kodeord
  • Du er blevet offer for svindel

Her er et par tip til, hvordan man kan beskytte sig mod disse ting. De kan lyde lidt fjollet, men vi har lært af erfaring, at mange spillere sender støtte anmodninger, fordi det skete på netop disse måder.

• Dit kodeord bør ikke indeholde dit for- eller efternavn. Det kan heller ikke anbefales at bruge en adgangskode som "1234" eller "password". Det er altid godt at kombinere tal, bogstaver og specialtegn. Det kan lyde kompliceret, men blot at tilføje et ! midt i et ord styrker adgangskoden markant. Antallet bør, hvis det er muligt, blive valgt tilfældigt.
  • Hvis du på et offentligt sted, f.eks i skolen eller på en internet-cafe, logger ind, så sørg for du har ikke valgt permanent login. Hvis du bliver spurgt om browseren skal gemme adgangskoden, så vælg nej. Hvis du ønsker at sikre dit kodeord, så sørg for at der aldrig står nogen ved siden af dig når du indtaster det.
  • Tribal Wars Support vil aldrig bede om din adgangskode. Hvis nogen skulle spørge efter dit kodeord skal du altid være mistænksom. På nogle få sider er det muligt, at du vil blive bedt om dit spillernavn og adgangskode. Hvis det er "Eksterne autentificering" og der i adresselinjen står "www.tribalwars.dk/ .....", så er det ikke svindel. Disse sider bruger en grænseflade mellem Tribal Wars, og har derfor ingen mulighed for at se din adgangskode. Et eksempel på sådan en side er TW Plus. Eksempel: Hvis du ønsker at efterlade en kommentar, skal du godkendes først.
  • Du bør aldrig bruge den samme adgangskode til flere websteder. Det er specielt vigtigt, ikke at bruge den samme adgangskode, som du bruger på din E-Mailadresse på din arbejdsplads, hvis du mister kontrollen over din e-mail. Hvis du nogensinde mister din adgangskode, kan du gendanne den med din e-mail. Vi vil ikke være i stand til at hjælpe dig, hvis du mister din E-Mail-konto.