Version 6.0

Hop til navigation

Tilbage til Versioner

Version 6.0 blev indført d. 17/02-2010.

Følgende ændringer kom med denne version.

Militærlejre
Stammer kan nu bygge Militærlejre. Stammemedlemmer kan sende hære af tropper ind i militærlejren. Når en hær ankommer, kan den beordres til at angribe eller støtte enhver by. Kun ejeren af hæren kan give ordrer til hæren. For at bygge en militærlejr skal stammemedlemmer donere guldmønter.

Login
Login processen er blevet forbedret.

Medaljer
Hver eneste spiller kan nu opnå forskellige medaljer, f.eks. for at have dræbt flest enheder pr. dag (”Dagens Angriber”), eller for at have nået top 100 i verdenens rangliste. Medaljerne er udstillet i hver spillers profil. Der kan du også finde en liste over medaljer du har opnået på andre verdener. Dette kan dog blive slået fra i hver spillers indstillinger, hvis du ønsker at skjule dine egenskaber.

Adleplanlægger for stammer og deres allierede
En stamme og dets allierede kan nu koordinere adlinger på en bedre måde. Hver spiller kan reservere en by, og de andre stammemedlemmer og allierede vil få en notifikation, når de prøver at angribe den by. Du kan dele den reserverede by med ethvert andet stammemedlem, på samme måde som delt stammeforum.

Stammeforum
Mulighed for at forhåndsvise en postering før den godkendes.

Kortet
Ændret farve af ”Andre byer” til en mere særpræget farve. Popup-muligheder er flyttet fra bunden af det store kort til den højre side.

Repræsentationstilbud
Når der afvises et repræsentationstilbud, vil navnet af forespørgeren nu blive vist i konfirmationsdialogen.

Stammeforum
Stammemedlemmer med interne forumrettigheder har ikke længere adgang til betroet medlemsforum. Stammelederene skal tilføje denne rettighed udtrykkeligt for hver enkelt medlem.

Simulator
Hvis spioner har opdaget en kirke i en forsvarers by, er det også markeret i simulatoren, når spilleren starter det, ud fra spionrapporten.

Notifikation E-mails
En spiller kan vælge en mulighed til at blive informeret via email (fra indstillingerne), når et lager i hans by er fyldt. Denne notifikation vil også blive sendt en enkelt gang til inaktive spillere.

Plus Konto

Mobilversion af Tribal Wars
Når man går ind på tribal Wars med en mobiltelefon såsom iPhone eller Android, vil man få en komplet rekonstruktueret version af Tribal Wars. Du kan gå ind i de fleste funktioner af den normale version, men tilpasset til mindre skærme af mobiltelefoner.

Rekruttering
Bygrupper vises nu på rekrutteringssiden.

Forsvars forespørgsel support-værktøj
Du kan forespørge mere forsvar hurtigere, ved at lade spillet generere en BBKode for dig af indkommende angreb, ved at trykke på SOS-ikonet ved siden af angreb.

Kvikbar
Ændret standardindstillinger af kvikbaren. Den indeholder nu rekrutteringssiden.

Kortet
Tildeling af farver til byer er blevet omarbejdet.

• Du kan tildele farver til dine egne bygrupper.
  • Du kan oprette ”farvegrupper”, f.eks. grupper i hvilken du kan tilføje spillere og/eller stammer, og tildele forskellige farver til hver gruppe.

Reservere en by via kortet
Reserverede byer er markeret som reserveret på kortet.

Oversigter
Forbedret design af fanerne til at skifte til oversigterne.

Bygruppeændring i oversigter
Måden, hvorpå grupper bliver tilføjet og fjernet fra bygrupper, er blevet forbedret.