Fra Tribalwars Wiki DK
Skift til: navigering, søgning

Sen Start


Tilbage til Grundlæggende

Hvis du er startet i en Verden, som har været i gang i længere tid, kan det anbefales at man ændrer sin strategi lidt. Det er selvfølgelig stadigvæk vigtigt, at få en god råstof produktion op og køre, så man hurtigere kan udvide sin landsby. Men du er nød til hurtigt at komme i gang med at sikre din landsby. Det er derfor en god ide, at få din Mur og Gemmested bygget godt op. Det er også en god ide, at komme i gang med at bygge tropper. En god ide er så, at komme i gang med at plyndre dine naboer, så du hurtigere kan få mange råstoffer til at bygge dig stærk for.

Nu vil vi vise dig, hvad den største forskel er på en normal opstart:

Du må ikke begå den fejl, at fokusere for meget på at skabe din første Adelsmand. Det kan lyde logisk, at forsøge og få en anden landsby så hurtig som muligt, men det vil ikke hjælpe dig, hvis ikke du kan forsvare dine landsbyer. Hvis du kun koncentrerer dig om Adelsmanden, vil du blive et let mål. Større spillere vil elske at have en landsby, der allerede er klar til at producere en Adelsmand. Når først en anden spiller opdager dette, og sender sine angreb, er løbet som regel allerede kørt.

Den eneste strategi imod dette er en defensiv strategi. Til dette skal der bygges masser af Sværd- og Spydkæmpere. Hvis du laver nok tropper vil du blive et dyrt mål. De fleste vil så forsøge at finde en lettere mål. Moralen hjælper dig også, hvis du bliver angrebet af større spiller. En meget stor spiller mister op til 70% af hans styrke i et angreb på grund af moralen.

At sikre sin egen by tager selvfølgelig lang tid, men det lønner sig i sidste ende. Du vil altid få brug for dine defensive tropper senere i spillet. Når du har fået bygget dig et godt forsvar (noget der ligner 1200 Sværd og 1200 Spyd), kan du begynde at tænke på at få en Adelsmand.

Du vil sandsynligvis kunne se, hvor værdifuld denne taktik er, ved at se på dine naboers landsbyer...