Fra Tribalwars Wiki DK
Skift til: navigering, søgning

Paladin færdighedssæt

Det nye paladin-system handler om valgmuligheder!

Ikke kun vil du kunne rekruttere flere paladiner, du vil kunne opgradere dem og specialisere dem til dine behov på slagmarken og i din landsby! Dette vil give en fordel i dit spil og hjælpe dig til at opbygge dit rige, så overvej nøje din strategi for dine paladiner!

2016-06-03 0944.png

Paladinen

Du starter med 1 paladin, men så snart dit rige begynder at vokse kan du eje op til 10 Paladiner. For hvert sæt landsbyer du har kan du låse en ny paladin-plads op.

Paladin villagesneeded 500px.png


Du kan rekruttere en ny paladin ved følgende antal landsbyer:

Antal landsbyer Antal paladiner
1 1
3 2
5 3
10 4
20 5
35 6
50 7
65 8
80 9
100 10

Hver paladin kan (& skal) opgraderes individuelt og trænes i færdighedstræerne. Du bruger færdighedsbøger når du gør dette.


Opgradering

Du kan opgradere din paladin på 4 forskellige måder, vist herunder. Det maksimale niveau på paladinen er 30. Hver gang din paladin når er nyt niveau, modtager du en færdighedsbog, som du kan bruge til at forbedre din paladins færdigheder. Bemærk, at du kun vil få 30 færdighedsbøger pr. paladin, så sikker dig du bruger dem fornuftigt!

I oversigten er der en erfaringsbar, som viser hvor meget XP der er nødvendig for at den pågældende paladin kan nå næste niveau. Din paladin kan få erfaring på flere måder:

Angreb

En paladin kan opnå erfaring ved personligt at lede en angribende hær i kamp. Mængden af erfaring modtaget afhænger af mængden af forsvarende tropper besejret. Din paladin vil ikke modtage erfaring for at angribe dig selv.

Opbakning

En paladin kan opnå erfaring ved personligt at forsvare dine landsbyer. Mængden af erfaring modtaget afhænger af mængden af angribende tropper besejret. Din paladin vil ikke modtage erfaring for at forsvare mod dine egne angreb.

En paladin kan opnå erfaring ved personligt opbakke andre spilleres landsbyer. Mængden af erfaring modtaget afhænger af tiden brugt som opbakning, det totale antal af dine egne tropper i landsbyen der opbakkes og mængden af angribende tropper besejret der. Erfaring gives på daglig basis, når din paladin kæmper og når mængden af din opbakning ændres. Din paladin vil ikke modtage erfaring for at forsvare mod dine egne angreb.

Føre opsyn med konstruktion

En paladin kan føre opsyn med konstruktionen af bygninger i dine egne landsbyer. Erfaring gives hvis han er tilstede i sin hjem-landsby når konstruktionen bliver startet og bliver der til byggeopgaven er færdig. Mængden af erfaring herfra afhænger af omkostningerne på bygningen.

Træn for XP

En paladin kan udføre et specielt træningsprogram for at få erfaringspoint. Under træningen er paladinen ikke til rådighed for kamp og giver ingen bonusser. Hvis hans hjem bliver erobret under træningen, så dør han og vil ikke modtage de erfaringspoint han trænede for.

Paladin animated train xp resized.gif

Færdighedstræ

Der er 12 forskellige færdigheder der kan læres og hver færdighed har 4 niveauer (48 niveauer i alt), færdigheder er delt i tre træer og fire trin, som paladinerne kan stige op af. For at låse op for det næste trin, så skal din paladin nå et af følgende nivauer:

Færdighedstrin Paladinniveau for at låse op
1 1
2 8
3 16
4 24

Offensiv

Færdighed Beskrivelse Bonus
100px-Angriffsgefecht.pngStormangreb Ved angreb med paladinen, boost styrken hos de øksemænd der er i hans følge. Niveau 1: 5%
Niveau 2: 10%
Niveau 3: 15%
Niveau 4: 30%
100px-Reiterei.pngRidning Ved angreb med paladinen, boost styrken hos de let kavaleri der er i hans følge. Niveau 1: 5%
Niveau 2: 10%
Niveau 3: 15%
Niveau 4: 30%
100px-Zerstoerung.pngØdelæggelse Ved angreb med paladinen, gør de katapulter der er i hans følge mere skade på bygninger. Niveau 1: 5%
Niveau 2: 10%
Niveau 3: 15%
Niveau 4: 30%
100px-Rammen.pngRamning Ved angreb med paladinen, er de rambukke der er i hans følge mere effektive mod muren. Niveau 1: 5%
Niveau 2: 10%
Niveau 3: 15%
Niveau 4: 30%

Landsby

Færdighed Beskrivelse Bonus
100px-Motivation.pngMotivation Forhøj råstofproduktion i landsbyen hvor paladinen er stationeret. Niveau 1: 3%
Niveau 2: 6%
Niveau 3: 9%
Niveau 4: 15%
100px-Architektur.pngArkitektur Konstruer bygninger hurtigere i landsbyen hvor paladinen er stationeret. Niveau 1: 3%
Niveau 2: 6%
Niveau 3: 9%
Niveau 4: 15%
100px-Anweisung.pngInstruktioner Rekrutter enheder hurtigere i landsbyen hvor paladinen er stationeret. Niveau 1: 3%
Niveau 2: 6%
Niveau 3: 9%
Niveau 4: 15%
100px-Ueberzeugung.pngOverbevisning Forbedre effektiviteten af adelsmandsangreb fra landsbyen hvor paladinen er stationeret. (Paladinen skal være i den angribende landsby når angrebet ankommer, ikke med den angribende hær) Niveau 1: +2
Niveau 2: +4
Niveau 3: +6
Niveau 4: +10

Defensiv

Færdighed Beskrivelse Bonus
100px-Schwertkampf.pngSværdkamp Forbedr spydkæmpernes forsvar i landsbyen hvor paladinen er stationeret. Niveau 1: 5%
Niveau 2: 10%
Niveau 3: 15%
Niveau 4: 30%
100px-Phalanx.pngFalanks Forbedr sværdmændenes forsvar i landsbyen hvor paladinen er stationeret. Niveau 1: 5%
Niveau 2: 10%
Niveau 3: 15%
Niveau 4: 30%
100px-Befestigung.pngBefæstning Bygninger er mindre sårbare overfor belejringsvåben i landsbyen hvor paladinen er stationeret. Niveau 1: 10%
Niveau 2: 20%
Niveau 3: 30%
Niveau 4: 50%
100px-Kochendesoel.pngBrændende olie Forbedr effektiviteten af muren i landsbyen hvor paladinen er stationeret. Niveau 1: 10%
Niveau 2: 20%
Niveau 3: 30%
Niveau 4: 50%

Færdighedsbøgerne bruges under opgraderingerne i færdighedstræet.

Paladin animated inventory resized.gif


Når kravene for at opgradere en paladins færdigheder til næste niveau er opfyldt, så vil billedet ved færdigheden blinke:

Paladin animated skill tree resized.gif

Re-specialisere

Du kan re-specialisere din paladin. Dette vil returnere alle brugte færdighedsbøger og færdighedspoint til dig og du vil kunne placere dem påny. Dette vil dog koste dig premiumpoint, så det er bedre at lægge en god strategi fra starten!

Flytte

Du kan stationere din paladin i en anden landsby af dine landsbyer, hvis denne landsby har en statue og nok fri befolkningsplads. At flytte paladinen tager en bestemt tid. Når flyttet, så vil alle bonusser knyttet til denne paladin være aktive på i hans nye landsby.

Renoplivning

Hvis din paladin dør i kamp, kan du genoplive ham i statuen. Det tager 6 timer ved verdenshastighed 1. Denne tid kan halveres ved at bruge premiumpoint. Når din paladin dør, så ville alle bonusser knyttet til ham dø med ham, indtil han igen er genoplivet. Så beskyt ham godt!