Fra Tribalwars Wiki DK
Skift til: navigering, søgning

Magtens hemmeligheder

Basics

Så du har bygget dine hære, adlet dine fjender, gået med i en magtfuld stamme og er de mindre spillers værste mareridt. Hvad så nu? På et bestemt tidspunkte i spillet, vil de såkaldte "Magtens Hemmeligheder" dukke op i barbar landsbyer fordelt over hele kortet. Disse Hemmeligheder er opfindelser og opdagelser som vil føre din verden ind i en ny tidsalder. Og de er hovedformålet med spillet: En stamme det lykkes at holde på et fuldt sæt af Hemmeligheder for en vis tid vil blive den dominerende magt i denne nye tidsalder og vil dermed vinde spillet.


Kontrol over en Hemmelighed

Du får kontrol over en Hemmelighed når du erobre landsbyen hvor den på det tidspunkte er opbevaret (indikeret ved et specielt flag ikon på hovedkortet) eller Hemmeligheden er flyttet ind i en af dine landsbyer. I modsætning til tropper, kan en Hemmelighed kun flyttes et mindre antal felter ad gangen. Efter at være blevet flyttet, er Hemmeligheden nød til at hvile i landsbyen i et længere stykke tid, igen er dette indstilleligt. Når du giver flytte ordre til en Hemmelighed, vil du ikke længere have den under din kontrol - du kan ikke annullerer flytningen eller få den tilbage (med mindre den er flyttet tilbage til dig), så vær forsigtig med hvem du betror den til.


Hemmeligheder spredes

Efter en tid, vil Hemmelighederne begynde at sprede sig i en stamme der holder dem. Du vil modtage periodiske opdateringer der informere dig om hvornår og muligvis hvortil Hemmeligheden vil spredes. Den nyligt spiret "kopi" af Hemmeligheden er akkurat lige så god som den originale Hemmelighed. Med tiden vil Hemmelighederne spredes mere og mere, hvilket vil gøre det endnu svære at holde dine modstanderes grådige lapper af dem. Til sidst vil det være tid til at angribe på enhver landsby der holder Hemmeligheder din stamme endnu ikke besidder.


Vinde spillet

For at vinde spillet skal en stamme besidde et helt sæt Hemmeligheder. Det vil sige, I behøver ikke besidde alle Hemmeligheder på kortet, kun mindst ét eksemplar af hver nævnt Hemmelighed. Efter en stamme har skaffet kontrol over et helt sæt, vil en sejrs countdown timer starte. Hvis en stamme fastholder kontrol over et helt sæt i hele countdown perioden, vil den vinde spillet.. Bemærk at kun sættet tæller: Hvis en stamme har mere end en kopi af en Hemmelighed, er det nok for stammen at fastholde kontrol over et eksemplar af Hemmeligheden for at fastholde fuldstændigheden af det hele sæt og dermed vinde.

Efter en stamme har vundet, vil verden automatisk gå i fredsindstilling og vil til sidst blive lukket.