Fra Tribalwars Wiki DK
Skift til: navigering, søgning

Første Skridt


Tilbage til Grundlæggende

I begyndelsen har du oftest brug for én ting: Råstoffer. Skovhuggeren skaffer træ, Lergraven skaffer ler og Jernminen skaffer jern. Jo mere du udvider disse bygninger, desto mere producerer de. I de første par dage anbefales det at koncentrere sig om råstof produktionen.

Imens dit fokus er sat på råstoffer er det vigtigt ikke at glemme at forsvare disse ressourcer. Det er jo ikke sjovt at miste alle de råstoffer, som man nu har arbejdet så hårdt for at få, til en der bare plyndrer dig. En måde at beskytte sig selv på er at opbygge sit Gemmested. Jo højre niveau dit Gemmested er i, desto flere ressourcer er sikret mod angriberne. At bygge sit Gemmested op er især vigtigt, hvis du har større spillere omkring dig. Det anbefales også at bygge en Mur. Hvert niveau betyder, at en angriber taber flere tropper, og det gør det ligegyldigt at angribe yderligere.

Efter du har sikret din en god grundindtægt af råstoffer kan du begynde at bygge tropper og handle. I Kasernen (kræver Hovedbygning trin 3) kan du starte med at bygge Spydkæmpere. Disse tropper er normalt ikke særligt gode til angreb, men de er kan bruges til at plyndre de andre med i starten af spillet, specielt mindre spillere.

Hvis du fortrækker at handle, skal du bygge en Markedsplads (kræver Hovedbygning trin 3 og Lager trin 2). Her kan du se hvad dine naboer tilbyder at bytte med, og du kan også lave dine egne tilbud. Jo højere niveau din Markedplads er, desto mere kan du handle.

Du bør også prøve at finde en god stamme som du kan komme med i. Det er jo altid nemmere af kæmpe i en gruppe frem for alene. Det er også en måde at møde nogle erfarende spillere på.