Fra Tribalwars Wiki DK
Skift til: navigering, søgning

Begrænset plyndring er en verdens indstilling, hvor hver spiller kun kan plyndre en begrænset mængde råstoffer fra andre landsbyer.

Nederst på din forsamlingsplads er det muligt for dig at se hvor mange råstoffer du har plyndret de sidste 24 timer, så vel som din nuværende begrænsning.


Råstoffer røvet


I eksemplet, har spilleren plyndret 1.791 råstoffer de sidste 24 timer. Spillerens begrænsning (maks. mulige mængde der kan plyndres indenfor 24 timer) er 5.125 råstoffer. Hvis begrænsningen nås, vil der ikke kunne plyndres flere råstoffer før mængden af råstoffer plyndret de sidste 24 timer er faldet til under grænsen igen.

Dette betyder at dit tal for plyndrede råstoffer ikke nulstilles på et bestemt tidspunkt hver dag. Det er en kalkulation der bliver foretaget løbende, altid baseret på de sidste 24 timer. Hvis du plyndre 1.000 råstoffer nu, vil disse 1.000 råstoffer tælle med i din begrænsning i de næste 24 timer.

Din begrænsning afhænger af den specifikke verdens indstillinger, og variere derfor fra verden til verden. Den vil stige som dit antal af byer stiger og vil også stige langsomt baseret på hvor længe du har været på verdenen. Begrænsningen vil stige en gang i timen.

På hver verden er der en basis mængde der kan plyndres, som er det du minimum, uanset antal byer og tid på verdenen, kan farme. Der er også en maksimum grænse for hvor meget der kan plyndres på et døgn, når maksimum grænsen er nået, vil din begrænsning aldrig stige igen.

Hvis du mister byer, er det umuligt for din begrænsning at stige.


Standard formular for din begrænsning er:

(Dage på verdenen + Antal landsbyer + 1) * Basis mængden = BegrænsningEksempel på beregning af begrænsningen:
Du har spillet på en verden i 3 dage, har 2 landsbyer og basis mængden er 3.200:
(3 + 2 + 1) * 3200 = 19.200 råstoffer