Fra Tribalwars Wiki DK
Skift til: navigering, søgning

Avanceret - Kirke


Church1.png


Kirken styrker troen hos indbyggerne i den omliggende radius. Udenfor en kirkes rækkevidde kæmper dine tropper kun med halvdelen af sin styrke. Alle dine landsbyer bør være under indflydelse af en kirke. Hver landsby kan kun have én kirke. Din første landsby vil automatisk have en kirke, nemlig den Første Kirke.

Kirken kan blive ødelagt af katapulter (bortset fra den Første Kirke). Men den er mere modstandsdygtig over for katapultangreb end andre bygninger på samme niveau.

Når du har flere landsbyer, kan du bygge kirker i dem. Husk, at kirken er et meget dyrt byggeri og tager en masse farm pladser, så det er ikke smart at bygge en kirke i hver landsby. Jo højere niveau af kirken, jo større er rækkevidden af den.

I byoversigten kan du se, om landsbyen er omfattet af en kirke eller kirker. På kortet har du mulighed for at se, hvilken rækkevidde kirken eller kirkerne har. Dette er fremhævet med en blå cirkel.

  • Kirken bliver ødelagt, når en landsby er overtaget.
  • En landsby har kun brug for én kirke for at kunne kæmpe med fuld styrke. Yderligere kirker øger ikke styrken mere.
  • Dine enheder vil kun blive styrket ved din egen kirke. Kirker fra allierede eller stammemedlemmer hjælper ikke dine tropper.
  • Hvis du assisterer en anden spiller, vil dine tropper blive forstærket af den anden spillers kirke.
  • I tilfælde af et angreb, er det den landsby der har sendt de enheder, der er relevant. Hvis denne landsby er inden for en kirkes radius, vil de enheder kæmpe med fuld styrke, uanset placeringen af din kirke.

Tilbage til Avanceret