Kontorepræsentation

Fra Tribalwars Wiki DK
Version fra 24. feb. 2011, 19:14 af Storm (diskussion | bidrag) Storm (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Hop til navigation

Kontorepræsentation


Tilbage til Forside

Hvis du skal væk fra spillet i længere tid, er det muligt at få en til at repræsentere/passe din konto. Dette gøres under "Indstillinger" -> "kontorepræsentation". Her skriver du så navnet på den du ønsker skal varetage din konto. Vær sikker på, at det er en du kan stole på da de ellers kan gøre stor skade på din konto. Du bør også spørge personen på forhånd, om denne har tid til at kontorepræsentere dig. Hvis du er tilbage igen, kan du logge ind med din adgangskode i din konto som normalt og afslutte repræsentationen.

Når du bliver spurgt om at repræsentere en konto, skal du acceptere dette, (Du kan selvfølgelig også afvise at gøre det, hvis ikke du har lyst). Du kan gøre dette under "Indstillinger -> kontorepræsentation". Så snart du har accepteret kan du se et link kaldet "Log ind". Dette tillader, at du kan logge ind på en andens konto. Det er også muligt at logge ind fra forsiden, ved at du skriver kontoens navn og dit kodeord.

Hvis en konto er blevet repræsenteret i 60 ud af 120 dage, vil kontoen blive til en "begrænset" konto. Kontorepræsentativen vil ikke være i stand til at angribe, hjælpe andre spillere eller sende ressourcer.

Vacation.png