Version 7.3

Hop til navigation

Tilbage til versioner

Version 7.3 blev indført d.04/08-2011

Funktioner, Forbedringer og Ændringer

• Kontomanager & Farm assistent
    • Oversigt menuen vil ikke længere sende dig tilbage til kontomanageren, når du klikker på oversigt efter at have brugt kontomanager, for at undgå både forvirring og besvær - den har i stedet fået sin egen placering i hovedmenuen.
    • Det er nu muligt at købe farmassistenten seperat, men den er stadig inkluderet i kontomanager pakken. Den har også modtaget sin egen placering i hovedmenuen, og "C" knappen er blevet modificeret til brug på verdener, hvor der kræves flere spejdere for at få landsby informationer.
    • Tilføjet en mulighed i landsbymanagerens drop-down menu til både at slette nuværende byggekøer samt at slette nuværende skabeloner.
    • Advarsels og anbefalingsfeltet i kontomanager oversigten skulle nu kun vise relevant information. Hvis du får en advarsel om en fuld farm og bygger et nyt farm trin, så vil advarslen om at have en fuld farm blive fjernet sammen med næste opdateringsrunde - dette sker hver time.
  • Forsamlingspladsen
    • Tilføjet ny funktion: "Tilkald tropper", som giver dig muligheden for at trække tropper fra dine andre landsbyer som support i din nuværende landsby.
    • Tilføjet en tropper i transit informations tabel.
  • Marked
    • Tilføjet en ny funktion: "Tilkald råstoffer", som giver dig muligheden for at trække råstoffer fra dine andre landsbyer til den nuværende.
  • Rapporter
    • Indikations prik: Tilføjet en ny type prik for angreb hvor alle dine tropper blev dræbt, men hvor det lykkedes dig at gøre skade på en bygning.
    • Tilføjet en funktion der eksporterer rapport data af en bestemt type rapporter
    • Titlerne på "Accepter fremsendte rapporter" vil nu inkludere afsenderens brugernavn og de første 30 karakterer af den fremsendte kommentar.
    • I forsvars rapporternes oversigt. Knappen: "Slet alle rapporter i denne kategori" vil nu kun slette rapporterne filtreret med "Angreb på egne landsbyer" og "Angreb på støttede landsbyer" funktionen.
  • Brugervenlighed
    • Fade-out notifikationer er blevet tilføjet flere steder hvor der tidligere var behov for bekræftelse. Vi er sikre på, at vi endnu ikke har fundet alle stederne hvor dette vil være nyttigt - vi ser frem til jeres feedback.
    • Oversigt: Kommandoer kan nu blive afbrudt fra kommando oversigten.
    • Stamme medlemslisten: Du kan nu sortere de listede spillere ved at klikke på titlen i en af de mange kolonner.
    • Landsby oversigt: Linie tilføjet for at vise dig hvornår din egen begynderbeskyttelse slutter.
    • Grupper: Vil nu alle blive sorteret alfabetisk for at gøre det ensartet.
  • Vist information
    • Hall of Fame: Der vil nu blive vist hvem der fik dagens medaljer den foregående dag.
    • Medalje rangering: Spillerens stamme tag tilføjet
    • Kort info popups vil nu vise de nyeste informationer.
  • Andet
    • Medaljer: Erobring eller angreb af dine egne landsbyer vil ikke længere optjene til dine medaljer.
    • Masse rekrutering: Tilføjet muligheden for at springe over resultat billedet.
    • Indstillinger: Fjernet "Grafik pakken der er baseret på V4.0" muligheden.
    • Krigserklæring: BB koder vil nu fungere.
    • Masserekrutering: Beskrivelse opdateret.
    • Spiller profil: Begrænset antallet af landsbyer vist på ens spiller profil for at forbedre loading tiden. (den fulde liste kan stadig blive vist)