Rapporter

Hop til navigation

Rapporter

Forside

Rapporterne indeholder mange brugbare informationer. Du kan modtage rapporter for handler, angreb, stammeinvitationer og flere andre ting.

Rapporterne bliver automatisk sorteret i kategorier.

Rapporter for angreb og forsvar giver nogle farvede prikker. Følgende vil forklare hvad disse farver betyder.

Du mistede ikke nogen tropper.
Du vandt kampen, men mistede nogle tropper.
Red yellow.png
Du tabte kampen, men fik beskadiget bygninger.
Dette var et spejder angreb.
Red blue.png
Du tabte kampen, men fik byen spejdet
Du tabte kampen.

Nogle gange sker det, at du ikke behøver visse rapporter eller får for mange rapporter. I dette tilfælde er der en mulighed for, at du sætter et filter op. Du finder muligheden under "Rapporter" -> "Filter". Når den er aktiveret, modtager du ikke længere de fravalgte rapporter, før du fjerner afkrydsningen igen.

Rapporter bliver automatisk slettet efter et stykke tid. Hvis du ønsker at bevare rapporterne længere er du nødt til at arkivere dem. Denne indstilling er kun tilgængelig for Plus Konto.

Report filter.png